Dedikeret køkkenchef til Korsbæk på Bakken

Tilbage Tilbage
Er du klar til at køre "fremad, Misse" og laver du mad, både fordi du "trænger" og fordi du har lyst, også i de perioder, hvor der ikke er tid til at "gå op og lægge sig" - så er du måske den nye køkkenchef i Korsbæk på Bakken.

Vi søger en ambitiøs, erfaren og passioneret køkkenchef til restaurantområdet Korsbæk på Bakken, som kan sikre gode madoplevelser for vores cirka 50.000 årlige gæster. Som køkkenchef i Korsbæk har du fingeren på pulsen inden for nye tendenser, der kan føre vores restauranter fremad med nye idéer og tiltag med respekt for historien og de rammer, som Korsbæk på Bakken er skabt i.

Kan du genkende dig selv i beskrivelsen, søger vi dig med følgende kvalifikationer:
  • Du er faglært kok, der evner at holde et godt overblik - også i travle perioder
  • Du er ansvarsbevidst, struktureret og fleksibel med stærke lederegenskaber og er god til at motivere dine medarbejdere
  • Du har erfaring med økonomisk styring og optimering samt udvikling af attraktive menuer og produkter
  • Du har en høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner, da du som køkkenchef selv indgår i den daglige drift
  • Du elsker at kæle for detaljen i de små selskaber, men får også et kick ud af køre seatings på op til 400 gæster, hvor du aldrig går på kompromis med kvaliteten

I Korsbæk på Bakken tilbyder vi både de intime selskaber og de store fester fra 10 - 1000 personer, der alle skal afvikles fra vores produktionskøkken og to anretterkøkkener.

Som køkkenchef i Korsbæk på Bakken tilbyder vi:
  • En spændende forretning, hvor du er medspiller i hele processen, blandt andet i udvikling af menukort, salgstiltag og køkkenoptimering
  • Ansvaret for restauranternes kulinariske udvikling, hvor du kan sætte dit eget præg med dine erfaringer og visioner
  • Du får mulighed for at sætte dit eget team i køkkenet
  • En helårsstilling med en spændende og travl sommersæson, hvor overarbejde skal forventes. Til gengæld er der mulighed for fleksibel arbejdstid, længere ferier og afspadsering udenfor sæsonen

Ansøgningsfrist: Den 1. december 2024

Løn: Efter kvalifikationer

Har du lyst til at være en del af holdet i Korsbæk på Bakken, så send et motiveret CV til hr@cirkusrevyen.dk

Har du spørgsmål vedrørende stilling, kan du kontakte administrationschef Anette Hjorth på anette@cirkusrevyen.dk 

Samtaler afholdes løbende, og vi forventer tiltrædelse i januar/februar 2025 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Korsbæk på Bakken
I 2015 så Korsbæk på Bakken dagens lys, da Cirkusrevyens ejere besluttede sig for at opføre et levende oplevelses- og restaurationsmiljø i verdens ældste forlystelsespark. Tusinder af gæster besøger hvert år Korsbæk på Bakkens restauranter, bar, butik eller kommer på rundvisning i de historiske lokaler, bygget som vi alle husker dem fra den ikoniske tv-serie. Under Matadors hjemby er helt nybyggede driftsfaciliteter, inklusive et af Danmarks største produktionskøkkener.

I Korsbæk kan gæsterne besøge vores to store restauranter Postgaarden og Jernbane Restauranten samt vores selskabslokaler Hos Varnæs, Lauras Køkken og Katrines Gaard. Vi har særlig travlt i sommerperioden fra maj til august, hvor køkkenet er åbent alle ugens dage.

Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden ejer Cirkusrevyen, ni kørende forlystelser, tre spil samt to beværtninger i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Du kan læse mere på korsbaek-bakken.dk.



 
 
 

Musik på Postgaarden

 

Oplev underholdning
i særklasse

Middag og musik kr. 498